fbpx

Kas teie veel mäletate, kui Konami videomänge tegi ning Hideo Kojimale usaldati Silent Hill seeria? Lõpliku mänguni osapooled kunagi ei jõudnudki, küll aga jõudis meieni üks lühike demo, mis kandis nime P.T. ehk Playable Teaser. See oli ning on tänase päevani üks aegade parim õudusmäng.

Olgugi, et kõnealust üllitist ei ole võimalik enam alla laadida, on see jätkuvalt fännide huviorbiidis. Mõned meist vorbivad valmis fänniversioone, teised aga sobravad ringi teose koodis. Justnimelt tolle viimase tegevusega, noh, tegelev härrasmees Lance McDonald avastas pika töö tulemusena ühe saladuse. Ilmsiks tulnud seik paljastab, kuidas suudeti luua vähese vaevaga äärmiselt kõhe tunne. Kui ka teie olete mängimise ajal tundnud, et keegi on kohe teie selja taga… teil oli õigus!

Lance avastas, et Lisa (kõheda välimusega neiu, kes aeg-ajalt mängija vaateväljale ilmub) jälitab mängijat sellest hetkest alates, mil too taskulambi üles korjab. Tänu sellele vilksavad seintel ka tema varjud ning kõrvadesse kostub tema hääl. Lance väitis, et avastas oma uurimustöö käigus veel mõndagi huvitavat ning jagab seda millalgi tulevikus ka videoformaadis.

Loodetavasti peab ta (ja ka meie) süda sellele vastu!