fbpx

On raske leida mõjukamat demot, kui P.T. ehk Playable Teaser. Tegemist oli Hideo Kojima, Guillermo del Toro ja Norman Reedusi koostöös valminud teosega, mis õrritas uut peatükki Konami Silent Hill seerias. Kahjuks mängu arendamine lõpetati ning seejärel kustutati kõik jäljed demost. Üks noor arendaja tahtis aga P.T. tuua arvutile ja kõik sujus hästi… kuni Konami jälile jõudis.

17-aastane arendaja Qimsar andis teada, et keegi Konamist oli temaga ühendust võtnud ja palunud projektile pidurid peale panna. Qimsari sõnul oli esindaja olnud sõbralik ning kiitnud tema muljetavaldavat tööd. Mängufirma olevat isegi pakkunud talle internatuuri, nii et vähemalt ei jäänud tehtud töö märkamata.

Kuigi Silent Hills ei näe kunagi päevavalgust, elab P.T. edasi sarnase stiiliga õudukates nagu Allison Road ja Resident Evil 7. Kojima, del Toro ja Reedus jätkavad oma koostööd ka Death Strandingus. Mis aga saab Qimsarist, seda ei tea. Soovime talle tuult tiibadesse, sest tegemist on andeka inimesega. Ega siis just iga arendaja ei suuda kõigest 180 tunniga ühe kadunud demo taasluua uuel platvormil.

Olgem aga ettevaatlik Konami internatuuriga, Qimsar… Viimaks muudavad su pachinko masinaks.

Allikas: Eurogamer