fbpx

Mäletate seda nädalatagust uudist selle kohta, et inimesed on Red Dead Redemption 2 võrgumängus elavaid surnuid märganud? Paljud lootsid, et tegemist on vihjega Undead Nightmare 2 ilmumisele. Oli ju esimene üks paremaid lisapakke läbi ajaloo.

Üksikmängulisest lisapakist peame me aga kahjuks oma suud puhtaks pühkima ning enda lootustele võime juba eos mulla peale kraapida. Rockstar on avalikult öelnud, et arendusmeeskond keskendub 100% Red Dead Online’i täiustamisele. Põhjust ei pea kaugelt otsima – GTA Online toob firmale massiivselt raha sisse ning miks mitte meelitada seda välgunoolt teist korda samasse kohta sisse lööma? Tuletame meelde, et GTA V pidi esialgu saama üksikmängulaienduse, ent see tühistati tänu netimängu populaarsusele.

„Me oleme seda öelnud juba varem, aga me armastame üksikmänge ning RDR2 mahukas lugu ja võrdväärselt mahukas epiloog on loodetavasti selle tõestuseks,“ sõnas Red Dead Online’i produtsent Tarek Hamad. Red Dead Online’iga üritame laiendada seda maailma ning mitte ainult uute rollide, vaid ka tegevuste, sündmuste ja tegelaste abil, et anda rohkem võimalusi toda maailma veelgi paremini tundma õppida.“

Red Dead Redemption 2 narratiiviosis oli massiivne ning põhjalik kasutaja võis kokku koguda pea 150 tundi mänguaega. Saame näha, kas hiljuti avalikustatud Rockstari mängukäivitaja toob endaga lõpuks ometi kaasa kaua oodatud kauboimängu PC-versiooni? On ju see end ju varem Social Clubi koodijuppides ilmutanud!

Allikas: VG24/7