fbpx

Blizzardi iga-aastane fänniüritus Blizzcon on kohe-kohe ukse taga. Eeldusel, et see üleüldse aset leiab, on Blizzardil vaja meid rabada suurte uudistega, et panna meid unustama viimaste nädalate fopaad.

Nimelt karistas kompanii Hongkongist pärit professionaalset Hearthstone’i mängijat Chung „blitzchung“ Ng Waid, kes peale matši antud intervjuu ajal kaamerasse karjus:  „Vabastage Hongkong, meie aja revolutsioon!“ Mees sai aastapikkuse mängukeelu ning tema võidurahasid ei tahetud väljastada. Hiljem otsustas Blizzard karistust küll leevendada, ent kahju oli tehtud ning paljud fännid olid raevus. Selle tulemusena otsustati tühistada ka Overwatchi Nintendo Switchi versiooni ülistav üritus.

Kas viha aitaks leevendada Diablo 4 kinnitus? Kui uskuda hiljuti Saksamaa väljaannet GameStar (mitte segamini ajada kodumaise veebipoega) paberversioonis ilmunud reklaami, mis tutvustab peagi (täpsemalt 3. novembril) poelettidele jõudvat kunstiraamatut „The Art of Diablo“, on üpriski tõenäoline, et vähemalt sel korral kõnealune teos ka välja kuulutatakse. Nende sõnul sisaldab raamat „enam kui 500 illustratsiooni mängudest Diablo, Diablo II, Diablo III ja Diablo IV.“

Tasub märkida, et tegemist pole mingi kolmanda osapoole fännitootega, vaid Blizzardi vanemstsenaristi Robert Brooksi poolt kureeritud raamatuga. Siiski ei tasu välistada võimalust, et reklaami tegijad on segamini ajanud Diablo IV ja mobiilimängu Diablo Immortal. Tänavune Blizzzcon leiab (loodetavasti) aset 1-3. november. Juba varasemalt teame, et paljud kompanii töötajad on saanud mängu ise silmata, samuti teavad nad, et Overwatch 2 kallal tehakse kõvasti tööd.

Nüüd jääb õhku vaid küsimus – kas sellest piisab?

Allikas: GameStar