fbpx

Vaid kuu aega tagasi kinnitas Sony seda, mida oli pikalt vihjanud – kaua oodatud The Last of Us: Part II jõuab meieni veebruarikuu 21. veebruaril. Nüüd, neli nädalat hiljem puhuvad aga juba uued tuuled…

Nimelt kinnitavad erinevad allikad Kotakule, et Naughty Dog ja Sony on otsustanud ellujäämissugemetega postapokalüptilise märulimängu mitme kuu võrra edasi lükata. Antud uudist ei ole veel ametlikult kinnitatud, ent praeguse seisuga jääb uus ilmumisaken kevade peale.

TÄIENDUS: Sony kinnitas edasilükkamist ametlikult ning uueks kuupäevaks saab 29. mai.

Sarnaselt The Last of Us 2-ga, nihkub sellest tulenevalt edasi ka möödunud aasta E3 raames välja kuulutatud Ghost of Tsushima. Teosest pole küll ammu midagi kuulda olnud ning ametlikku ilmumiskuupäeva polnud sellele omistatud (plaaniks olla tuleva aasta esimene pool), ent uueks aknaks ennustatakse 2020. aasta tagumist otsa. See ei tähenda, et teos automaatselt PlayStation 5 mänguks muutuks, küll aga satub mäng Sony järgmise konsooli ilmumisega sama aja peale. PS5 peaks meieni jõudma 2020. aasta lõpus, viimased lekked vihjavad detsembrikuu algusele.

Kohe kindlasti ei ole edasilükkamise põhjuseks mitmikmänguosise lisamine – selle eemaldamise põhjused olid selged ja konkreetsed.

Allikas: Kotaku