fbpx

Augustis gamescom 2019 ürituse raames avalikustas SEGA, et Yakuza 3, 4 ja 5 jõuavad PS4 peale uues kuues, tehes terve Dojima Draakoni saaga mängitavaks ühel konsoolil. Yakuza 3 oli mängitav kohe pärast teadet, kuid teisi osi pidi veidi kauem ootama. Ooteaeg on aga läbi, sest neljas peatükk on nüüd Remastered Collection omanikele saadaval!

Yakuza 4 oli esimene peatükk seerias, kus Kazuma Kiryu polnud enam ainus mängitav tegelane. Mängija saab lisaks temale tülinorijatele välkkiirete jalahoopidega molli anda ka sarmika laenuandja Shun Akiyamaga, tugevate hoopidega inimkoljati Taiga Saejimaga ning dšuudovõtetega detektiiv Masayoshi Tanimuraga. Kuigi neljanda osa lugu on oma süžee poolest üks seeria nõrgimaid, on tegemist siiski väga lõbusa ning mitmekülgse mänguga.

Kaks mängu olemas, ainult kolmas veel! Yakuza 5 jõuab Remastered Collection omanikele juba 11. veebruaril. Kes pole veel endale kogumikku digitaalselt soetanud, see võtku teadmiseks, et füüsiline väljaanne ilmub koos viienda peatükiga. Lisaks uhkele karbile tuleb see versioon ka Yakuza 5 PS3 karbiga, et kogujad saaksid lõpuks täita oma kogumikus olevat lõhet, mille PSN-i eksklusiivne viies peatükk sinna jättis.