fbpx

Meie kõigi lemmik (hea küll, võibolla mitte kõigi) mängukompanii Ubisoft hakkab peagi taaskord kätt proovima alternatiivsel meelelahutusmaastikul. Nimelt räägitakse, et neil on töös tervelt neli erinevat teleseriaali, mis põhinevad nende populaarsetel videomängudel.

Hollywood Reporterile antud usutluses selgub, et sõelale on jäänud järgnevad mängud: Far Cry 3: Blood Dragon, Watch Dogs, Rayman ning Hungry Shark (tegemist on, tuleb välja, mobiilimänguga). Varasemalt on Ubisofti frantsiisidest teleriekraanile jõudnud pöörane Rabbidsi seeria, millel põhinev seriaal tuli hiljuti lagedale oma neljanda hooajaga.

Pariisis asuva Ubisofti filmi- ja televisiooniosakonna juhataja Helene Juguet sõnas, et igal sarjal on oma sihtgrupp ja formaat. Näiteks on nii „Rayman“ kui ka „Hungry Shark Squad“ suunatud eelkõige pere noorematele, teismelistele pakutakse aga kübermüsteeriumitest pulbitsevat „Watch Dogsi“ (mis on mänguseeriast küll inspiratsiooni saanud, ent ei leia aset samas universumis).

Blood Dragonil põhinema hakkav „Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe“ on mõeldud eelkõige täiskasvanutele ning selle valmimisele aitab kaasa ka videomängudel baseeruvate sarjadega juba sina peal olev Adi Shankar. Nimelt on mehel juba vöö all Netflixis linastunud „Castlevania“ animasarja mitu edukat hooaega.

Kas sina tead, kuidas Far Cry 3: Blood Dragon alguse sai? Vaata meie videointervjuud teose looja Dean Evansiga:

Allikas: Hollywood Reporter