fbpx

Möödas on täpselt viis aastat sellest hetkest, kui 2014. aastal toimunud BlizzConil kuulutati välja meeskonnapõhine üksikisikuvaates tulistamismäng Overwatch.

Mäng ise jõudis meieni muidugi tunduvalt hiljem, alles 2016. aasta 25. mail. Nintendo Switch sai oma versiooni möödunud kuul. Nüüd on aeg mängu järjel. Blizzard avalikustas, et Overwatch 2 on tõesti ilmumas!

Teose esimene osa omas vaid mitmikmängu ning lugu jutustati väljaspool mängu peamiselt erinevate videote näol. Overwatch 2 muudab olukorda, olles siiski mitmikmängupõhine, aga milles saab koos sõpradega sukelduda loopõhistesse missioonidesse, mille läbimine annab erinevaid mängusiseseid boonuseid ja lukustab lahti võimeid. Põhirõhk jääb siiski kahe kuueliikmelise võistkonna vastasseisule.

Overwatch 2 saab omama kõiki seni tutvustatud 31 tegelast ning kaarte. Uue mängu tarvis saavad nad kõik uuendatud visuaalse olemuse. Tegelastele ja kaartidele on muidugi oodata lisa. Mis aga eriti huvitav, Overwatchi omanikud saavad mitmikmängus mängida koos Overwatch 2 soetanud inimestega. See tähendab, et esimese mängu omanikel on juurdepääs kogu uuele sisule. Blizzard ise nimetab seda jagatud mitmikmängu keskkonnaks.

Hetkel veel ei ole teada, millal Overwatch 2 ilmub ning samuti see, miks esimese mängu omanikud peaksid omale uue teose hankima.

Lisaks kuulutas Blizzard välja kauaoodatud mängu Diablo IV!

Allikas: The Verge