fbpx

Mõned nädalad tagasi kirjutasime kuulujutust, et Resident Evil 3: Nemesis uusversioon jõuab meieni juba tulevasel aastal. Vaatamata sellele, et info tuli paljudele usutavast allikast, oli tegemist siiski spekulatsiooniga. Nüüd on selle taga aga tõepõhja ning kolmanda peatüki uusversiooni tulek on kivikindel!

On leitud kaanepildid tulevasele õudusmärulile veebiportaalist Gamstat, mis jälgib kõiki mänge, mida PSNi lisatakse. Kaanekal võib näha peakangelannat Jill Valentine’i ning tema kamraadi Carlos Oliveirat. Lisaks nendele „ilutseb“ tagataustal ka paljude mängijate õudusunenägude allikas Nemesis.

Lisatud kaanepildid ei kinnita kõigest Resident Evil 3 uusversiooni (ja selle tsenseerimata Jaapani versiooni) olemasolu, aga ka asjaolu, et Project Resistence’i ametlikuks pealkirjaks tuleb Resident Evil: Resistence.

Kuigi Nemesise tagasitulek oli vaid aja küsimus, olen ma kirjeldamatult elevil antud teose üle. RE3 on minu isiklik lemmik PS1 triloogias ning tänavuse aasta Resident Evil 2 näitas, kui perfektselt saaks kolmanda peatüki RE mängumootoris taasluua. Mis aga teie, kallid lugejad, arvate kaanekast ning tegelaste uutest välimustest?

Allikas: Gematsu