fbpx

Erinevalt Eestist, kus IT-alaga seotud elukutsed on väga populaarsed, tuleb Inglismaal selle eriala vastu huvi kasvatamiseks korraldada laiaulatuslikke kampaaniaid. Ühe sellise kampaania raames valmistab BBC 90-minutilise draamafilmi märulimängu Grand Theft Auto valmimisest. Film keskendub mängu loojatele ning selle loomisportsessile, teose sisu jääb tagaplaanile. Hetkel pole teada millal filmi telelinastus toimub ning kas seda plaanitakse levitada ka väljaspoole Inglismaad. Kuid arvestades GTA seeria populaarsust on tõenäoline, et ühel või teisel viisil saavad seda teost näha ka teiste riikide elanikud.

Filmi loomeprotsessi taga seisab mänguajakirjanik Guy Cocker, kes on raadio BBC 5 ning uudistekanali Sky News mänguekspert. See annab  alust arvata, et GTA-st valmiv draama ei saa olema taoline möödalaskmine nagu seriaali „Law & Order: Special Victims Unit” Gamergate’i käsitlev episood.

GTA V Online copy

GTA seeria viies osa osutus ülipopulaarseks mänguks ning selle ilmumist PC-le oodatakse juba pikkisilmi. Viimaste andmete järgi jõuab see arvutile 14. aprillil. Eile ilmus GTA V konsooliversioonidele samuti pikalt oodatud lisa Heists.

Allikas: Engadget