fbpx

Humble Bundle on üks suurimatest põhjustest, miks ma enda jaoks indie-mängud leidsin. Humble Indie Bundle, mis on nüüdseks juba järjekorranumbriga 15, on minu virtuaalsesse mängukogusse toonud lisa lugematu hulga mängude näol, millest loomulikult kõiki ma ei ole jõudnud proovidagi. Seal leidub palju niiöelda kohustuslikke mänge ja ka selliseid, milleni ma ilma Humble Bundleta kindlasti jõudnud ei oleks. Ja ärge arvake, et Humble Bundle pakub anult pisikesi indie-mänge, seal on leidunud ka neid kõige suuremaid ja kõige paremaid. Aga aeg on edasi liikuda ning ebaregulaarselt ilmuvad mängupakid asendada kuupõhiste mängupakkidega. Kui juba suured maised jumalad PlayStation ja Xbox seda teevad, siis miks ei võiks see olla ka väikestel indiearendajatel?

Humble eestvedajad lubavad, et igakuine mängukast hakkab sisaldama lisaks uutele mängudele ka peidetud aardeid ning ajatuid klassikuid, kui seda viimast üldse videomängude puhul öelda võib. Kõik mängud jäävad igaveseks tellijatele ning peale teenuse lõpetamist ei kao need kuhugi. Esimene pakk lukustub lahti 6. novembril, kuid juba praegu tellimuse ära tehes saadakse omale videomäng Legends of Grimrock 2. Teenus hakkab maksma 12$ ehk umbes 11€ kuus.

Kui aga 6. novembrini oodata ei jõua ja Legends of Grimrock 2 on läbi mängitud, siis viska pilk peale Humble Indie Bundle 15 mängukogumikule, kust on võimalik omale saada teiste seas sellised mängud nagu Sir, You are Being Hunted, Q.U.B.E: Director’s Cut, Skullgirls ja Gang Beasts. Kogumikku ostes saab teha oma valiku, milline protsent ostusummast läheb heategevuseks.

Allikas: PC Gamer