fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=u9w37nYIUpE

LAYERS OF FEAR

Psühholoogiline õudusmäng, mille visuaalne stiil on saanud inspiratsiooni klassikalisest maalikunstist. Lugu räägib piinatud geeniusest, kelle elu on halvanud ideaalse kunstiteose otsingud. Tema kodu on täis klassikaliste taidurite töid. Need piinavad kunstnikku, sest näitavad taset, kuhu ta pole kunagi jõudnud. Need pilkavad teda tema enda kodu seintel, jälgivad ta iga sammu ja mõistavad hukka mehe, kes on ohverdanud kõik lähedased ja oma mõistuse, et lõpetada oma meistriteos.

EVOLVE

Viie mängijaga co-operative elamus, kus viies mängija on monstrumi rollis, kõik ülejäänud on aga kütid. Jäägrid enamjaolt jahivad peletist, kuigi pole ka välistatud, et osav peletis jahib hoopiski neid. Nii küttidele kui ka monstrumile on lubatud valik erinevaid võimeid ning tulirelvasid. Kui tulnukas kütte ära ei söö, siis džungel on täis floorat, mis seda meeleldi teeb. Oleme olnud ka ise nii monstrumi kui küttide rollis ning jälginud teose mitte nii maagilist teekonda

KUI SA OMAD XBOX 360 KONSOOLI

BORDERLANDS 2

Mängu sündmused toimuvad viis aastat pärast esimest osa, mil järgmised aardekütid alustavad oma seiklust Pandora-nimelisel planeedil. Borderlands 2 on mängitav kuni neljakesi korraga ning mängitavust jagub sõprade või pere seltsis tundideks. Oma välimuselt ja stiililt sarnaneb teos oma eelkäijale ning kui see sai aasta tagasi juba läbitud, on nüüd võimalus teha seda ka uuema ja veel parema järjega.

https://www.youtube.com/watch?v=1bMivTNQIyM

HEAVY WEAPON

Teose lugu asetab mängija komandör Atomic Tanki saabastesse, kes võitleb Nõukogude Liidu pealetungi vastu. Läbimiseks on 19 erinevat missiooni, mille jooksul tuleb alistada erinevaid bosse ja arendada pidevalt oma tanki. Kui on soov 2-3 tundi oma ajast mõne mängu läbimisega sisustada, on Heavy Weapon selleks ideaalne. Pingelistes tankilahingutes saab osaleda üksinda või koos sõbraga interneti vahendusel.

Head mängimist!