fbpx

Black Ops III saab uue lisa!

2015. aastal ilmunud Call of Duty: Black Ops III sai endale 4 lisapakki, millest iga lisas uue zombikaardi ning ka mõned mitmikmänguareenid. Kuid praegu, 2017. aastal võib aset leida sündmus, milletaolist selle frantsiisi eluajal pole juhtunud: hooajapassi alla mittekuuluv, kaua spekuleeritud lisapakk number 5 on käeulatuses, kuigi väljas on juba Call of Duty: Infinite Warfare ning tulekul ka uus sissekanne WWII.3

Hiljuti hakkas tulema palju lekkeid, sest Activision ei oska enda sõelale potti alla panna. Poola videomängude edasimüüja Ultima hakkas vastu võtma eeltellimusi Call of Duty: Black Ops II:  Zombies Chronicles nimelisele teosele. Praeguseks on see leht maha võetud, kuid pildid internetist ju ei kao.

Lisaks sellele suutsid andmemineerijad leida hiljutisest uuendusest ka mõned read koodi, kus MotD (Message of the Day, mitte Black Ops II zombikaart Mob of the Dead) luges välja sellise sõnumi:

Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles toob endaga kaasa kaheksa kaarti, mis on saanud visuaalse uuenduskuuri. Kogumik jõuab tänu eksklusiivsuslepingule esimesena PlayStationi konsoolile, 30 päeva möödudes saavad sellele käed külge ka teiste mängumasinate omanikud. Kaartideks, mis saavad uuendatud versioonid, on:

  • Call of Duty: World at War: Nacht der Untoten, Verruckt ja Shi No Numa

  • Call of Duty: Black Ops: Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la ja Moon

  • Call of Duty: Black Ops II: Origins

Paistab, et kõik originaalset meeskonda (Dempsey, Richtoffen, Nikolai ja Takeo) sisaldavad kaardid saavad uue kuue. Veidike kahju, kuna minu lemmikud Mob of the Dead ja Buried jäävad praeguse seisuga kollektsioonist välja.

Kui see pole veel piisav tõend, on mul ette näidata veel kaks nupukest:

Esiteks, ESRB hindas hiljuti just seda:

Ning see eemaldati üpriski kähku.

Natuke vara läks käiku, või mis?

Ja viimaseks: Treyarchi enda Jason Blundell teeb TÄNA striimi koos YouTuberi JCbackfirega.

Niisiis, elame-näeme. Kas kõik Black Ops III omanikud on valmis uuesti elavate surnutega madistama?