fbpx

Pole kahtlust, et millal iganes Rockstari Red Dead Redemption 2 ka ei ilmuks, saab tegu olema müügirekordeid lõhkuva sündmusega. Sarnasele järeldusele on jõudnud ka Ubisoft, sest konglomeraadi hiljutisest finantsraportist peegeldub rahulolu Take-Two otsuse suunal oma vestern järgmisesse aastasse nihutada ja seeläbi jätta inimestele võimalus ka midagi muud mängida. Kui lahke neist!

Ubisofti majandusdirektori Alain Martinezi sõnul on Red Dead Redemption 2 edasilükkamine stuudio 2018. fiskaalaastale hea uudis, sest Rockstari kauboisimulaatori tulekut peeti nii kõikehõlmavaks, et Ubisoft oli jõudnud seda juba oodatavaid müüginumbreid kalkuleerides arvesse võtta. Pärast teise Red Deadi edasilükkamist loodab stuudio majandusaasta teises pooles näha kasumi 34% kasvu, mille realiseerimisele aitavad eelkõige kaasa Assassin’s Creed: Origins, Mario + Rabbids: Kingdom Battle ja South Park: The Fractured But Whole, kuid ka lisapakid For Honorile ja Rainbow Six: Siege’ile.

Kui Red Dead Redemption 2 paneb ka suurimad mängustuudiod närviliselt küüsi närima ja majandusaruannetesse noruspäiseid punaseid noolekesi kritseldama, siis Red Deadi looja Rockstari emafirma Take-Two boss Strauss Zelnick nende muret ei jaga. Mees kommenteerib, et olenemata millal Red Dead Redemption 2 välja tuleb, kui mäng on piisavalt hea, ostetakse poed sellest tühjaks ükskõik millal teos lõpuks müügile jõuab. Tal on tõenäoliselt õigus.

Red Dead Redemption 2 peaks meieni jõudma järgmise aasta teises kvartalis.

Allikas: Gamespot