fbpx

Märtsikuus ilmuv Ubisofti järjekordne mammutteos Far Cry 5 leiab aset metsikus läänes, seda kaasaegses võtmes, kus Montana-nimelise osariigi võimu on haaranud ekstremistlik usurühmitus. Mängu allalaetavad lisad aga viivad meid antud keskkonnast ja olustikust tunduvalt kaugemale.

Koos hooajapääsmega välja kuulutatud lisad ei laienda Far Cry 5 lugu ja maailma, vaid kasutavad olemasolevat täiesti teises keskkonnas. Varasemalt on sarnast lahendust kasutanud näiteks Blood Dragon. Esimene väljakuulutatud allalaetav lisa kannab nime Dead Living Zombies. Siin peab mängija vastu astuma elavatele surnutele, kes on oma hordidega vallutanud ääremaad. Hours of Darkness leiab aset aga Vietnami sõjas ning seab vastaste rolli kurikuulsa kommunistliku organisatsiooni Viet Cong. Lost on Mars aga jätab planeedi Maa sootuks kaugele seljataha ning võtab sihikule Marsi, kus pesitsevad hiiglaslikud ämblikud.

Lisaks neile lisapakkidele saavad hooajapääsme ostjad neli nädalat enne teisi ligipääsu värskelt väljakuulutatud Far Cry 3 uusversioonile Far Cry 3 Classic Edition.

Allikas: Polygon