fbpx

Rainbow Six Siege on pidevalt muutuv mäng ning kuna teos on liikumas oma kolmandasse aastasse, toimuvad peagi eriti suurejoonelised uuendused – tulemas on nii uued tegelased kui ka värske mängulaad. Hiljuti toimus Six Invitational turniir, kus arendustiim rääkis veidi, kuidas baasmängu ja selle eri versioone muudetakse.

Arendajad rääkisid, kuidas nad tahavad teha mängu uute mängijate jaoks veidi lihtsamini hoomatavamaks. Kuna Siege’is on käsil kolmas aasta, on teoses juba 36 tegelast. Sinna lisandub selle aasta jooksul veel 8. Kuna kõikide nende tegelaste ostmine mängusisese rahaga võib tunduda kui ületamatu lõhe, on tehtud otsus anda uutele mängijatele Siegei 20 originaalset operaatorit tasuta. See kehtib mängu Standard, Advanced ja Gold Edition variantide puhul. Lisaks sellele tehakse relvalisandid (olgu nendeks käepidemed või sihikud) kõikidele tegelastele tasuta saadavaks. See on väga hea muudatus, kuna tihtipeale tundus too asjaolu olevat mõttetu piirang.

Muudetakse ka lahkarvamusi tekitanud Starter Editionit, kus selle asemel, et saadakse 2 operaatorit ja natuke mängusisest raha, antakse mängijale nüüd 6 tegelast. Need 6 on ettemääratud 10 operaatori seast suvaliselt valitud. Tänu sellele on Starter Editioni mängijatel kohe käes suurem valik tegelasi.

Need on kõik väga teretulnud uuendused. Kuigi ma isiklikult siiamaani ei soovitaks uutele mängijatele Starter Editionit, kuna see rahasäästmine ei tasu end grind’imise tõttu ära, on need uuendused teinud selle natuke paremaks ostuks. Teiste versioonide uutel mängijatel on ka elu parem, kuna koheselt on kasutatavad 20 tegelast, andes võimaluse rohkem eksperimenteerida ja mängu kohta õppida.

Rainbow Six Siege arendustiimil on selleks aastaks suured plaanid ja pole paremat aega kui praegu, et sukelduda sellesse vingesse tulistamismängu.

Allikas: Ubisoft