fbpx

LawBreakers – üks eelmise aasta suurimaid ebaõnnestujaid – võis olla õige mäng valel ajal. Tegemist oli kangelastele üles ehitatud tulistamismänguga, ent toda turgu domineeris Overwatch ning Cliffy B üllitis ei suutnud Blizzardile vastu panna. Nii otsustaski teose arendaja Boss Key Studios enda esimese vasika aia taha jätta ning järgmise projekti juurde liikuda. Daamid ja härrad – see on battle royale žanrisse kuuluv Radical Heights!

https://www.youtube.com/watch?v=WdE9n0U-RwM

Sel korral ei võta Boss Key Productions mingeid riske ning juba tänasest varajases ligipääsus ilmuv teos on täiesti tasuta. Radical Heights üritab battle royale žanrile ka omapärast mekki lisada, pannes äärmiselt palju rõhku mängusisese raha kogumisele, kuna mängija võib otsustada, kas kulutab selle oma väljanägemisele või paremate relvade saamisele.

Eks näis, kas sellest piisab, et ülejäänud konkurentidele – äärmiselt pingelisele PlayerUnknown’s Battlegroundsile, maailmavallutajast Fortnite’ile ning alles hiljuti samuti tasulise maksesüsteemi hüljanud H1Z1-le – kandadele astuda. Samuti tasub meenutada, et just PUBG olevat nende eelmise teose ebaedus süüdi

Allikas: Steam