fbpx

Pool aastat on juba peagi selja taga. Selle tähistamiseks toome teieni tuleva kuu PlayStation Plusiga kaasas olevad mängud. Palju õnne kõigile!

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

ABSOLVER

Molli! Molli! Ja 360° kannaga näkku! Kui need sõnad panevad südamerütmi tavapärasest kiiremini tiksuma, on selle antidoodiks just kõnealune mäng! Absolver leiab aset Adali kadunud maailmas, kus sõnad ei ole midagi väärt ning rusikalöögid makku ja näkku on kullast kallimad. Teos seob mängija-vs-mängija ning mängija-vs-arvuti omavahel nii hästi, et vaenlast pekstes pole arugi saada, kas üle tahi sai tehislik- või pärisinimene!

HEAVY RAIN

Kui hiljuti ilmus David Cage’i poolt Detroit: Become Human ja maikuu PlayStation Plusi nimistus võis leida tema eelmise üllitise Beyond: Two Soulsi, siis nüüdseks on see ring peaaegu sulgumas, kuna Plusi liikmeteni jõuab Heavy Rain – üks kõige jaburamaid videomänge, mida ma terve elu jooksul olen kogenud. Kellele meeldivad lood, milles on rohkem sisuauke kui Jojo’s Bizarre Adventure animes, siis lasku aga käia!

Lisaks nendele kahele teosele on jätkuvalt saadaval Call of Duty: Black Ops III, tähistamaks Black Ops seeria neljanda mängu peatset ilmumist!

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

RAYMAN 3

Mina pole elu sees ühtegi Raymani mänginud, aga õnneks on meil muljete edastamise jaoks Rasmuse arvustus!

EXTREME EXORCISM

Extreme Exorcism on platvormer, millel on huvitav konks – mängija iga liigutus muutub tema enda vaenlaseks! Kuidas ja mis viisil, seda tuleb ise kogeda!

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

SPACE OVERLORDS

Ei, tegu pole kosmoseversiooniga sellest heast Overlord mänguseeriast (umbes nagu Jason X „Friday the 13th“ sarjas), vaid see on planeediloomismäng, milles on mängija eesmärk teiste planeete põrmustada.  Ei, ma ei oska seda paremini kirjeldada.

ZERO ESCAPE: ZERO TIME DILEMMA

Milline oleks filmiseeria „Saag“, kui see oleks päriselt hea? Vastus: Zero Escape triloogia. Zero Time Dilemma on kolmiku uusim teos, kuid seda võib täiesti vabalt nautida ka ilma eelnevaid peatükke kogemata!