fbpx

Eelmise aasta E3 üks südamlikum hetk oli kindlasti Mario + Rabbids: Kingdom Battle väljakuulutamine – laval lõbutsesid nii Ubisofti Yves Guillemot kui ka Nintendo Shigeru Miyamoto. Antud duo naasis ka tänavusel Ubisofti konverentsil, kus avalikustati uus koostööprojekt prantslaste Starlink: Battle for Atlas teose raames.

Antud teos tundub olevat segu No Man’s Sky kosmoserändamisest ja Skylandersi mänguasjadest. Kuigi teos jõuab nii Playstation 4 kui ka Xbox One’i peale, on Nintendo Switchi versioon natuke erilisem, kuna lelude/tegelaste hulgas on ka Star Fox seeria peategelane Fox McCloud! Switchi väljaandes on kaasas ka seeriast tuntud Arwingi mudel koos eksklusiivsete „Star Wolf“ missioonidega.

Kuigi nendevaheline jutt oli seekord lühem, andis Yves Miyamotole väikese kingi – kõige esimese Arwingi mudeli. Kuigi mul endal Switch puudub, on neid kahte meest siiski alati tore koos näha. Loodetavasti jätkub nende koostöö järgnevatelgi aastatel.