fbpx

Suvi hakkab otsa saama ning on aeg vaadata, milliseid mänge saab PlayStation Plusi kaudu mädakuul!

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

MAFIA III

Mädakuule sobilikult on esimeseks suuremaks nimeks Mafia III. Tegemist pole just kõige parema teosega, kuid kes teab – äkki kellelegi võib meeldida?

DEAD BY DAYLIGHT

Dead by Daylight on parem Friday the 13th: The Video Game. Mõrvareid on rohkem, tegelasi platsil on vähem (4v1) ning seetõttu jätkub ka lõbu pikemaks ajaks. Isegi „Sae“ õõvafilmide seeria on seal esindatud!

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

Bound by Flame on rollimäng, mille ainukeseks positiivseks omaduseks on fakt, et selle muusika on tehtud Oliver Deriviere’ poolt – mehe, kelle meloodiad kõlavad ka Assassin’s Creed IV: Black Flagis.

SERIOUS SAM 3: BFE

Serious Sam 3 on üksikisikuvaates tulistamismäng, milles on palju relvi, verd, tulnukaid ja erinevaid energiapakikesi, mida korjata. Peale selle on seal üks lahedaimaid piraatlusevastaseid nõkse ühe väga, väga tugev roosa skorpioni näol. Noh, PlayStation 3 mängijad ei pea selle pärast muretsema.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

Algselt telefonidele ilmunud Draw Slasher meenutab hirmsasti Fruit Ninjat, kuna mängija saab näpuga vaenlasi hävitada. Nendeks pahalasteks on piraatzombiahvid. Ma ei tee nalja.

SPACE HULK

Space Hulk on käigupõhine taktikaline tulistamismäng, mis leiab aset WarHammer 40K universumis. Ahjaa, algselt oli see lauamäng.

Lisaks kõigele sellele saavad PlayStation VR omanikud boonusmänguks Here They Lie ning kõigi lemmikmängudesarja PlayLink vaieldamatult parima teose Knowledge is Power