fbpx

Hitman 2 on peaaegu kohal, ent head uudised ei piirdu vaid sellega! Seeria kaks varasemat peatükki – klassikaline Blood Money ja mitte-nii-klassikaline Absolution – jõuavad varsti Xbox One’i ja PS4 peale.

IO Interactive pole veel midagi ametlikult teada andnud, aga info jõudis avalikkuseni läbi Pan European Game Information (ehk PEGI) komitee, kes olevat andnud praeguse põlvkonna konsoolidele ilmuvatele Hitmani mängudele vanusepiirangu.

Blood Money on peatükk, mida tihti peetakse Hitmani seeria üheks tipphetkeks, tuues mängu väga palju mehaanikaid, mis lõpuks kandusid 2016. aasta vapustavasse sissekandesse. Absolution, kuigi hea üllitis, sai palju negatiivset tagasisidet fännidelt, kellele ei meeldinud teose lineaarsed missioonid, peategelase erivõimed ja absurdne lugu ning tonaalsus.

Rohkem infot hetkeks pole. Kui on tekkinud aga salamõrvari ameti järgi isu, siis juba 13. novembril jõuab poelettidele Hitman 2, mida ei ole kõigest võimalik mängida oma sõpradega, aga milles saab ka kuuli anda Sean Beanile. Mida enamat tahta!

Allikas: Gematsu