fbpx

Far Cry 5 saab omale piltlikult öeldes jätku Far Cry: New Dawn nimelise üllitise näol. Ubisofti eesmärk on seekord viia seeria uues osas mängijad rohkem teose sügavustesse. Tegemist ei ole tänavu ainukese sarnaselt roosa välimusega projektiga, kuid kindlasti saab see olema esimene.

Relvade meisterdamine – sellega peab nüüd tegelema. Enam pole ka lugu ainuke, mis areneb, seda teevad vastasedki. Lõppeb lemmikrelvaga terve armee pikali tulistamine, vaid tuleb valima hakata ja vaeva nägema, millise tapariistaga täna kodust väljuda.

Vaenlase kaitseala saab jätkuvalt vallutada ning omistada olemasolevad varad… või siis hüljata. Viimase puhul ilmub antud laagrisse pahasoovija tagasi ning tugevamana kui eales varem. Seega tekib hea võimalus taaskord antud platsilt ressursse korjata, seekord aga suurema hulgana.

Olgu ära mainitud ka arengupuu, aga see on antud sarja puhul nüüdseks niivõrd tavaline asi, et ei hakka seda suure kella otsa riputama. Lisaks saab mängu kunstlikult pikemaks venitada, vallutades vaenlase alasi või ajades taga erinevaid vahendeid. Samuti on seeria iga järgmine antagonist kindlasti värvikam kui eelmine. Kuid kas sellest kõigest piisab, et olla parem kui eelmised teosed või väljapaistvam võrreldes rivaalidega?

Far Cry: New Dawn ilmub 15. veebruaril PC, PlayStation 4 ja Xbox One’ile.

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE