fbpx

Iga mänguaasta toob endaga kaasa nii halba kui head. Vinguda jõuab aasta vältel küll ja veel, seega täna räägime teostest, mida särasilmselt ootan.

Samurai Spirits

Kaklusmängud on üks minu armastatumaid žanreid, kuid SNK teostega olen varem kokku puutunud vaid King of Fighters seeria kaudu. Samurai Shodowni olen alati kõrvalt vaadanud, ent pole veel sõpru seal lõigata jõudnud. Kui uusim mäng Samurai Spirits saab olema sama lõbus kui King of Fighters XIV, oleks see sarja hea tutvustus nii mulle kui ka teistele ning kvaliteetne sissekanne vanade kalade jaoks.

Crash Team Racing Nitro Fueled

Olen aastaid olnud Crash Bandicooti tulihingeline fänn – sarja teine osa oli ikkagi kõige esimene teos, mida omasin. Mul on olemas kõik PlayStation 1 peal ilmunud mängud, nende hulgas ka originaalne Crash Team Racing. See oli mu esimene kokkupuude kardirallikate värvilise maailmaga ning ma julgeks öelda, et see on päris hea tutvustus. Driftimine, erinevad võimed, lõbusad tegelased ühest mu lemmiksarjast ning kõik muu jätsid mu mälusoppidesse kindla jälje ning kuigi ma ikka veel ei oma Sony uusimat konsooli, saab uus Crash Team Racing koos sõpradega kindlasti ära proovitud. Kui mitte sel aastal, siis millalgi kindlasti!

Oddworld: Soulstorm

Oddworld on… huvitav sari. Ma pole jõudnud küll kõiki eelnevaid osi mängida, ent sellest hoolimata pakub Soulstorm mulle parajalt huvi. Olgugi et see sarnaneb paar aastat tagasi ilmunud New N’ Tasty uusversioonile, tõotab Soulstorm olla palju rohkemat kui lihtsalt uus ilus värvikiht vanal mudelil. Seeria looja Lorne Lanning ise on tunnistanud, et Abe’s Exoddus oli kiiruga kokku visatud, et jõuda etteantud kuupäevaks valmis. Seekord on stuudiol aga rohkem aega ja raha, mistõttu saavad nad mängu originaalse visiooni lähedasema teose valmistamisele keskenduda. Usun, et seegi kord ootavad mind ees magamata ööd!

Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice tuletab mulle meelde Tenchu sarja, millest mul on vaid head mälestused (vaimusilmas näen ikka veel, kuidas sõbra juures PlayStationi peal Tenchu 2 esimest korda nägin ja mängisin). Pole ka imestada – pidi ju Sekiro algselt justnimelt Tenchu sarja jätk olema. Kuigi ma ise pole veel liitunud tulihingeliste eeltellijatega, võin seda varsti teha, kuna mäng näeb tõesti tuus välja.

Devil May Cry 5

Üllatus-üllatus, ma ootan mängu, mille olen juba eeltellinud, mida olen korralikult katnud ja millega olen arvatavasti paljud oma sõbrad ära tüüdanud. Uus huvitav tegelane, vanad head tegijad ning võimalus lõpuks ometi sõpradega koostööd teha (kui loosiõnn naeratab)… Mida muud veel tahta ühe mu lemmiksarja järgmisest osast?