fbpx

2018 oli väga lõke videomänguaasta. Seetõttu tuleb premeerida iga aasta lõpus (või uue alguses) neid kõikse paremaid. Antud edetabelis on esindatud oma žanrite tippude tipus olevad teosed ning nendega seotud sündmused.

AASTA MÄNG

FALLOUT 76

Bethesdal peab ikka suures koguses mune olema, et minna enda neljandalt mängult kohe üle 76. osale! Selline innovatiivsus ja uuendus on väärt Aasta Mängu auhinda.

AASTA PLÄUST

GOD OF WAR

Mida totaalset p****t? Kui Kratos oli vanasti lahe, vihast ja testosteroonist pungil massimõrvar… siis nüüd on ta isa? Kes tahaks isa olla? Kus ema on? Laps ei saa ilma emaarmastuseta kasvada!

AASTA INNOVATIIVSUS

CALL OF DUTY: BLACK OPS IIII

Ma ei tea, mida Treyarch oma investorite koosolekul tegi, aga see Rooma numbrite uuendus on MEGAKÕVA!!!!! Ma saan sel aastal näiteks IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII aastaseks! Activision, aitäh!

AASTA HALVIM LASTEMÄNG

DETECTIVE PIKACHU

Kas te teate, millega detektiivid kokku puutuvad? Mõrvad, vägistamised, inimröövid. Ja te saadate mingi paganama roti neid juhtumeid lahendama? Mida kuradit, Reggie?

PARIM ASI VIDEOMÄNGUDES

MIKROMAKSED

Ime tilli, valitsus! Kui ma ei saa veel kasiinodes käia, siis konsooli omamiseks ei pea ma 21 olema. Pangad ei saa selle järgi teada ka mu hasartmängusõltuvusest. Eepiline.

PARIM KONSOOL

PLAYSTATION 1 CLASSIC

20 mängu kohe algusest peal? Totaalset uskumatu! See nimistu oleks veel eriti hea, kui seal poleks mingit Jaapani rämpsu nagu Final Fantasy. Ma ei taha LUGEDA, ma tahan mängu MÄNGIDA. Mõttetu mõttetus.

PARIM PLAYSTATION VITA MÄNG

PARIM SPORDISIMULAATOR

RED DEAD REDEMPTION 2

Doomino. Pokker. Mida enam vaja?

PARIM KAKLUSMÄNG


RED DEAD REDEMPTION 2

Muda sees teisele vennale molli andmine pole kunagi nii räpane olnud kui Rockstari hittmängus. Muidu oli ka lahe teistele tänaval vastutulijatele pasunasse kütta.

PARIM MMORPG

RED DEAD REDEMPTION 2

Kas te olete näinud, kui meeletus koguses inimesi seal mängus on? Vähemalt neli! NELI!!!!

PARIM MINIMÄNG

DETROIT: BECOME HUMAN

Vot see on alles minimäng. Mõelge ainult, kui Quantic Dream teeks ka päris videomängu! Mu suu juba jookseb vett ainult selle peale mõeldes…

AASTA DRAMAATILISEIM MOMENT

PLAYSTATIONI TSENSUUR

Mis mõttes ma ei saa alaealisi tüdrukuid aluspesus näha? Totaalne ajuvabadus. Ma ei saa aru, miks Jaapan keelab ära omaenda kultuuri leviku laiemasse maailma. Rämps s**t.

PARIM MÕISTATUSMÄNG

ZONE OF THE ENDERS: THE 2ND RUNNER: MARS

Ma olen tükk aega nuputanud, kuidas Konami tuli selle peale, et teos kolmandat korda välja lasta. Ma ei saa sellest ikka veel aru. Tegu on suurima mõistatusega videomängude AJALOOS.

Selline oli 2018. Milliseks kujuneb aga käesolev aasta, näitab ainult aeg. Elame-näeme, nagu öeldakse (ja need teised klišeed)!