fbpx

13 aastat on möödunud päevast, mil PlayStation 2 peal ilmus Kingdom Hearts 2. Arvestades, kui palju aega ja raha kulus Square Enixil seeria uusima teose, Kingdom Hearts 3 peale, võiks ju loota, et tegemist on ennenägematult laitmatu ja kvaliteetse videomänguga.

Mängud on aga aeg-ajalt täis igasuguseid arendajate poolt kahe silma vahele jäetud asju. Kingdom Hearts 3 puhul pole üllitise veidraim apsakas näiteks enda eksikombel veel-mitte-avatud kohtadesse saamine, vaid hoopiski litsentseerimata programmi kasutamise poolt sinna jäetud vesimärk.

Pannes ülaloleva video 9:55 peal pausile, on Elsa käe peal näha sõna „Arnold“. Tegemist pole viitega sellele, et seeria järgmine mäng läheks Nickelodeoni litsentside kallale, vaid hoopistükkis Arnoldi-nimelise renderdusprogrammi logoga.

Suur osa videomängude vaheklippidest on animeeritud reaalajas, kus kõik mudelid ja taust on otse mängust, kuid Kingdom Hearts 3 puhul on lõviosa nendest eelrenderdatud ning paistab, et inimene, kelle masinas just seda vaheklippi valmistati, ei saanud endale lubada programmi eest raha välja käimist.

Nendele, kes ei viitsi linki avada.

Tegijal ikka juhtub! Kingdom Hearts 3 on juba praegu saadaval ning kuigi tegu oli teosega, mille nime võis leida minu eelmise aasta oodatuimate mängude nimekirjast, ei ole ma lihtsalt viitsinud seda ei soetada ega mängida, kuna Ace Combat 7 on minu aja praegu endale võtnud. Kuid ma luban, et kogen Sora seiklusi veel sel aastal!

Vist.

Allikas: Kotaku

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE