fbpx

Juba sel reedel, 26. aprillil toimub tänavukevadine MängudeÖÖ, mis heidab pilgu minevikku. Nimelt on toimumiskohaks Kino Sõprus – paik, kus paljude kodumaiste mängurite meelisüritus üldse alguse sai!

Tähelepanuväärne on ka rõõmusõnum, et MängudeÖÖ saab olema võõrustajaks kodumaisele mängule Overstep, mis hiljuti Gamedev Days raames tervelt kaks auhinda noppis. Tegemist oli muuseas üritusega, kus laiem avalikkus esmakordselt mänguga tutvuda sai (tollest võimalusest haaras kinni meie enda Kaspargi). Õnneks sellega ei piirduta ning juba eesootava reede öötundidel saab ise oma silmaga näha, kuidas segatakse lustlikult kokku ekstreemsport ja tulistamine.

Seniks tasub visata pilk peale eksklusiivsele videoklipile, mis teose mängupilti tutvustab (või külastada Gamecani stuudio Discordi kanalit, kus veelgi rohkem huvitavat materjali leidub).

MängudeÖÖl näeme!