fbpx

Tundub, et Epic Gamesi kohtuistungite graafik on suhteliselt pungil, kuna Fortnite sai endale järjekordse hagi. Nagu eelmistel kordadel, on ka see süüdistus seotud tantsimisega, kuid uus kaebus üritab olukorrale läheneda teise nurga alt.

Nagu eelnevalt oleme kirjutanud, on väga raske kedagi kohtusse viia tantsuliigutuse „varastamise“ eest, mistõttu uus hagi ei ole autoriõigustega seotud, aga hoopis identiteedi väärkasutamine. Süüdistuse eesotsas on grupi Too Many Zooz saksofonimängija Leo Pellegrino, kes on tuntud oma puusanõksutamiste poolest esinemise ajal. Fortnite’i „Phone It In“ tants on sellest suuresti inspireeritud.

Leo advokaat (kes pärineb samast büroost, mis tegeleb kõikide teiste Epic Gamesi vastaste tantsu-kohtuasjadega) kirjeldas Fortnite’i loojate käitumist kui alatut ning lisas, et nad ekspluateerivad Pellegrino kuulsat kuvandit, mille loomisel ta on tohutult vaeva näinud. Selle kopeerimine on hagi põhipunkt ning loodetakse kaugemale jõuda, kui tantsu autoriõiguste kaebustega.

Kuidas kõik aga lõpeb? Kas uus lähenemine toob rikastele tantsijatele rohkem raha Epicu sügavast rahakotist? Kuidas vastab suurfirma süüdistusele? Kas „Phone It In“ mitte pole pigem viide Epic Sax Guy’le kui Leole? Kõigele saame vastuse üsna pea!

Peale selle viimase. Me juba teame, et selle vastus on jah.

Allikas: Eurogamer