fbpx

Kui uskuda kõige värskemaid lekkeid, pole Hideo Kojima suurprojekt Death Stranding ainus eesootav PlayStation 4 teos, mis käesoleval nädalal uue treileri (ja miks mitte ka ilmumiskuupäeva) saab.

Hispaania väljaannete kohaselt astub rambivalguse kätte Naughty Dogi kauaoodatud brutaalne The Last of Us Part II, mis teadaolevalt arendusprotsessi viimasesse tsüklisse on sisenenud. Esmakordset kuulutati mäng välja 2016. aasta detsembris PlayStation Experience käigus, seeria esimene osa ilmus aga aastal 2013 PlayStation 3 peal (ning aasta peale seda jõudis uuendatud versioonina Sony järgmisele mängumasinale).

https://twitter.com/Nibellion/status/1132986092779646976

Positiivne on, et iga uue lekkega muutub tõenäolisemaks, et saame mängule juba selle aastanumbri sees käed külge panna. Negatiivne on aga asjaolu, et nädal alles algas, mis tähendab, et uue treileri ja informatsiooni ootamine võib pikaks kiskuda…