fbpx

Pole mingit kahtlust, et The Last of Us Part II, järjeosa 2013. aastal ilmunud Naughty Dogi hitt-teosele, on üks lähituleviku oodatuimatest videomängudest. Kui uskuda teose loojate hiljutisi sõnu, ei pea me enam väga kaua ootama.

Nimelt on mängu arendusprotsess jõudnud viimasesse faasi. Sellest andis Twitteri vahendusel teada teose kaasrežissöör Anthony Newman, kes jagas enda kontol töökuulutust, milles otsitakse inimesi, kes aitaksid lahtiseid otsi kokku tõmmata. Eelkõige rõhutati käsivõitluse animatsioonide eest vastutavat inimest, et ilma tulirelvadeta kähmlemine oleks ikka eriti brutaalne.

Siiski tasuks ootustega ilmumise suhtes olla ka pisut ettevaatlik. Kuigi teose ilmumisaknaks ennustatakse (tänu eelnevale lekkele) käesoleva aasta oktoobrit ning varasemalt on räägitud erinevate suuremate arendusprotsesside (nt. filmimine) lõpetamisest, ei pruugi The Last of Us Part II käesoleva aasta jooksul meie mängumasinatesse jõuda. Samuti muudab ettevaatlikuks ka teadmine, et Sony järgmise konsooli, PlayStation 5 ilmumisakent ennustatakse 2020. aasta peale. Mahlased kõlakad igatahes väidavad, et antud mäng jõuab PS5 peale uuendatud versioonina, mis lubaks sel ilmuda ka PlayStation 4 peal.

Kuigi Sony ametlikult suvisest E3 mängumessist osa ei võta, oleks loogiline, et uudiseid The Last of Us Part II kohta kuuleb pigem varem kui hiljem.

Allikas: Gamesradar