fbpx

Mullu saime teada, et 2016. aasta kõige parem mäng saab endale järjeosa. Seeria järgmine sissekanne kannab pealkirja DOOM Eternal ning tõstab niigi lage puudutavad panused veelgi kõrgemale.

Nimelt tundub värskest treilerist, et sel korral ei pea Doom Slayer vaid laavas suplema õppinud deemonitega rinda pistma. Tundub, et saatana käsilaste rappija on silma jäänud kõrgematele vägedele – taeva väed ei tundu tema tegemistega teps mitte rahul olevat. Eks näis, kuivõrd raskeks tundmatu mehe elu muutub, ent kui võtta arvesse eelmine teos, peaks kõikide raskuste ületamine mängleva kergusega tehtav olema.

DOOM Eternal saab lisaks hektilisele üksikmängukampaaniale ka uue mitmikmänguosa, mis asetab ühe Doom Slayeri vastamisi kahe võimeka deemoniga. Mängulaad saab nimeks Battlemode.

Doom Eternal jõuab PC, PlayStation 4, Xbox One’i ja Nintendo Switchi peale 22. novembril, tehes novembrist mänguliselt üpriski laetud kuu. Ootavad seda ees Hideo Kojima suurteos Death Stranding, uue generatsiooni loomakesed Pokemon Sword & Shield teoses ning EA ja Respawni ühistöö Star Wars: Jedi Fallen Order.