fbpx

Egerti E3 2019 ootused ja lootused

Tänavuse aasta E3 jätab mind väheke külmemaks kui tavaliselt…. Death Stranding tuli juba värske video ja ilmumiskuupäevaga lagedale ning Atomic Heart tegijad pole sellel rahvakogunemisel esindatud. Visates aga pilgu kogu ürituse ajakavale, jäi silma kaks nime, kellelt võiks nagu midagi oodata.

Ubisoft

Ei ole saladus, et Far Cry seeria lihtsus ja valem köidavad mind, kuid kas ma nüüd pikisilmi järgmist osa ootan… see on kergelt kaheldav. Lihtsalt möödaminnes oleks huvitav taaskord üks kangelaslik lugu läbida. Far Cry: New Dawn koos oma kaksikutest antagonistidega jäigi kuidagi lühikeseks.

Bethesda

Nimekiri valminud mängudest on pikk ning sealolevatest üllitistest võib tulla millele iganes mõni järg. Just neid ma ei oota, kuid midagi täiesti uut küll! Hea näide on Prey. Tegu oli (minu jaoks) suurepärase teosega ning jääb vaid loota, et Bethesda seeriat „teise“ osaga ära ei solgi (antud videomängu väljaandja poolt on tegu esimese üllitisega ning jah, maailmas eksisteerib vähemalt kaks samanimelist projekti). Potentsiaali on, kuid kas seda ka ära osatakse kasutada?

Mida vähem oodata, seda suurem on üllatusmoment, eks ma pigem sellele panustangi. Muidugi on veel silma jäänud paar suuremat projekti, kuid nende soetamisel ma enne vaatan, kui palju oma vaba aega peab investeerima.