fbpx

Lauri E3 2019 ootused ja lootused

E3 on kohe siin ning on aeg veidi elevile minna! Kuigi sel aastal on mul sutsu vähem ootusi, millel kivikindel põhi all, sureb lootus siiski viimasena. Loomulikult ootan lisaks mainitule suure huviga Yakuza uudiseid ning ka veidi rohkem infot oodatuimate indikate kohta, nagu näiteks Spelunky 2.

Capcom

Capcomil on olnud fantastiline aasta, aga kas teate mis teeks selle veelgi paremaks? Just nimelt – Resident Evil 3: Nemesis uusversioon. RE2 oli võimas ja selle teose parimad osad panid mind mõtlema, mida kõike stuudio suudaks uue tehnoloogiaga teha seeria kolmanda peatüki uuendamisel. Kui Mr. X kruvis pinge juba lakke, siis ma ei oska isegi ette kujutada, kui õudne võib olla Umbrella kõige efektiivsema taparelva eest põgenemine.

Nintendo

Mul ei ole ühtegi Nintendo konsooli, mistõttu tihtipeale on nende konverentsid mind külmaks jätnud. Switchi tehnoloogia on aga tagasi toonud osa mu lemmikseeriaid ning nende tipus on eelmise aasta Katamari Damacy Reroll. Mis paneks mind Nintendot aga veelgi rohkem armastama oleks We Love Katamari uusversioon. Kui esimest mängu sai nii sujuvalt tuua üle uutele masinatele, peaks Keita Takahashi meistriteos olema sama kergesti saavutatav. Palun, Nintendo! Tegemist ju ühe minu kõikide aegade lemmikuga!

Bethesda

Kuigi eelnevad sissekanded on spekulatiivsed, on nende ilmumine tõenäoline, olgu see tänavusel E3-l või hiljem. Sama ei saa kahjuks öelda The Evil Within 3 kohta, kuid kurat küll, ma jään ikkagi lootma. Ellujäämisõuduse žanri meister Shinji Mikami ja tema stuudio Tango Gameworks (mis kuulub Bethesdale) on tulemas tänavusele konverentsile. Kas neilt tuleb uus projekt? Kas see on seotud The Evil Withiniga? Mis iganes see ka poleks, olen ma valmis toda fantastilist arendustiimi toetama!

Head E3 vaatamist kõigile! Loodame, et kõigi meie ootused täituvad vähemalt osaliselt!