fbpx

Kui Star Wars: Jedi Fallen Order mänguvideo EA Play ajal internetti jõudis, olid paljud positiivselt meelestatud… ent sama palju leidus ka inimesi, kellele valmistas näiliselt lineaarne lahmimine mõningase pettumuse.

Tõenäoliselt mängis suurt rolli asjaolu, et Respawn Entertainment ja EA otsustasid meile demonstreerida ühte mängu, ent tegelikkuses on Jedi Fallen Order hoopis midagi muud! Väidetavalt on tegemist „metroidvania žanrisse kuuluva mänguga. See tähendab, et liikumine on vaba ja avatud. Mängijal on oma kosmoselaev koos meeskonnaga ja teoses leiduvaid planeete saab külastada oma suva järgi. Lisaks avanevad uute võimete saamisel ka varem suletud olnud alad.“

Nüüd otsustati avaldada demovideo, mida tutvustati E3 ajal (olgugi, et EA Play on ametlikult eraldiseisev üritus, loeme me seda ikkagi mängumessi toimumisperioodi alla) pressile. Kui laiem publik nägi klippi, mil pikkust vähem kui veerand tundi, siis suletud uste taga rullus lahti pea 30-minutiline video, mis tutvustas rohkem teose avatust.

Ilma mitmikmänguta ja mikromakseteta Star Wars: Jedi Fallen Order ilmub 15. novembril PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peal.