fbpx

Yakuza 6: The Song of Life võis olla viimne teos seeria pikaajalisele peategelasele Kazuma Kiryule, kuid ega sari sellepärast ära lõppe. Juba pikalt on Ryu ga Gotoku stuudio rääkinud uuest projektist ning hiljutises voogedastuses jagas sarja peadirektor Toshihiro Nagoshi uut infot tulevase peatüki kohta.

Nagoshi on mees, kes on olnud kõikide Yakuza mängude arenduse eesotsas ning teda võib pidada seeria hingeks. Ta isegi näeb välja nagu oleks Jaapani allilmas pisut aega veetnud. Kuigi tal endal oli kurb Kiryust loobuda, on ta väga elevil uue tegelase Ichiban Kasuga üle. Nagoshi teatas, et lugu on uuel mängul valmis ning hetkel käib häälnäitlejate salvestamine, millest suurem osa on tehtud. Ichiban ise pidavat olema tunduvalt jutukam kui Dojima Draakon ja lubatakse ka igasuguseid põnevaid üllatusi häälnäitlejate osas.

Yakuza seeria uus peategelane – Ichiban Kasuga

Peadirektor jagas ka veidi muljeid Sony uusima konsooli kohta. Ta leiab, et kuigi PS5 tuleb välja, jääb PS4 mõneks ajaks ikkagi arendustiimi peamiseks fookuseks. Olgugi, et ta usub, et uus platvorm pakub koheselt eeliseid vana ees (eelkõige graafika ja tehisintellekti kohapealt), tahab ta mõelda välja mängumehaanikaid, mis seda uut võimekust eriti hästi ära kasutavad. Kindlasti on ka PS4 olulisel kohal, sest pea terve Yakuza seeria on sellel konsoolil mängitav.

Ei ole veel infot selle kohta, millal uus Yakuza meieni jõuab, aga Nagoshi lubab, et see saab olema midagi uut nii oma loo, tonaalsuse kui ka mängitavuse poolest. Jääme uut infot ootama ning võite kindlad olla, et Level1 Yakuza ekspert kajastab kõike, mis esile tuleb! Võib end lohutada sellega, et Judgment jõuab meieni juba vähem kui kuu pärast.

Allikas: Gematsu