fbpx

Hiljuti sai räägitud, kuidas Jaapanis peatati Yakuza loojate uusima üllitise müük, kuna mängus karakterile hääle andnud Pierre Taki jäi kokaiiniga vahele. Kuna narkokuritegusid karistatakse tõusva päikese maal eriti karmi käega, hakkasid lääne fännid kartma, kas mäng jõuab nendeni sel aastal või üldsegi. Ryu ga Gotoku stuudio on aga nüüdseks need mured likvideerinud.

Judgment jõuab meieni nagu algselt planeeritud, kuid Taki karakter Kyohei Hamura saab endale uue näo ning jaapanikeelse hääle. Lisaks sellele on võetud maha kõik treilerid ja mängukaadrid, kus tegelane on, kuid lubatakse, et varsti asendatakse need uuendatud versioonidega.

See on kõik väga hea uudis – üks minu aasta oodatuimatest mängudest jõuab ikka meieni! Nüüd saavad kõik lääne fännid rahus üllitise ette osta ning nautida ka uut treilerit, mis tuli välja mõned päevad enne Pierre Taki süüdistusi. Tundub aga, et Judgment ei jää ainsaks Jaapani krimimäruliks sel aastal, kuna Zero Escape seeria loojal on ka välja tulemas uus projekt.

Judgment tuleb välja läänes PS4 peal 25. juunil.

Allikas: Kotaku

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE