fbpx

Hiljuti kirjutasin Ryu ga Gotoku stuudio plaanidest Yakuza seeria uusima peatükiga. Mäng saab olema sarja jätk, kuid samal ajal ka algus uuele peategelasele Ichiban Kasugale. Kuigi hetkel on kahjuks infot üsna vähe, võib see üsna pea muutuda.

Seeria produtsent Daisuke Sato õrritas hiljuti fänne ühes intervjuus. Kui temalt küsiti, et kas Kazuma Kiryu võib mingil kujul ilmuda ka uues Yakuza mängus, ütles ta, et kahjuks ei saa sellele küsimusele veel vastata. Lohutuseks mainis Sato, et 10. juulil jõuab meieni uus info tulevase mängu kohta.

Järgmisel kuul saame kindlasti kuulda näitlejannast, kes valiti Ichibani partneriks. Mõned kuud tagasi korraldas SEGA esinemisproove noortele naisterahvastele, kes tahaksid uuele tegelasele oma hääle laenata. Tundub, et stuudio on leidnud just õige neiu ning nüüd tahetakse fännidega rohkem infot jagada. Sato sõnul pole see aga ainus, millest tahetakse rääkida, nii et kindlasti ootavad huvilisi mõned üllatused.

Yakuza seeria uusima peatüki kohta kuuleme lähemalt (nagu öeldud) juba 10. juulil ning kindlasti võite oodata selle kajastust ka meie poolt! Senikaua võib nautida sama stuudio poolt värskelt välja lastud Judgmenti.

Allikas: Gematsu