fbpx

Cyberpunk 2077, ehk see CD Projekt REDi mäng, kus mängib tähtsat rolli ka interneti lemmikinimene Keanu Reeves, sai just äsja uue platvormi lisaks. The Witcher 3 tegijate loodav küberpungilik tulevikumaailm jõuab (lisaks eelnevalt väljakuulutatud mängumasinatele) Google Stadia teenusesse.

https://www.youtube.com/watch?v=IUgvuvyET8M

Poola mängustuudiol on teosega käed-jalad tööd täis, olgugi et päris kolme mängu kallal korraga ei rabeleta. Siiski antakse endast parim, et tuua meieni ohtralt erinevaid valikuid sisaldav märulirollikas, kus jääb ruumi ka armastusele. Miks mitte mõelda ka tulevikule, mis võiks sisaldada filmiversiooni? On ju Keanu osalemine selle varasemast tunduvalt tõenäolisemaks muutnud.

Cyberpunk 2077 jõuab meieni 2020. aasta 4. aprillil ning võime ainult loota, et Aleksandr jõuab millalgi tulevikus veel korra CD Projekt REDi kontorist läbi astuda. Google Stadia teenus alustab juba tänavu novembris, ent kahjuks mitte Eestis.