fbpx

Läks täpselt nii nagu lubati ning ka sel nädalal jagab Epic Games kõikidele poodlejatele ära tervelt kaks tasuta mängu. Mõlemad pärinevad Euroopast – üks Soomest, teine Prantsusmaalt.

Esimesena räägime teosest, mille autoriks meie põhjanaabrite tuntuim mängustuudio Remedy Entertainment. 2010. aasta maikuus ilmunud õuduspõnevik Alan Wake pakkus ohtras koguses pinevust, hoidis mängija pidevalt tooliserval ning ajas aeg-ajalt ka kuklakarvad turri. Loodetavasti on Epic Gamesi pakkumine esimene samm iseseisva Alani teekonnal ning õigused enda kätte tagasi saanud Remedy toob meieni ühel heal päeval ka järjeosa.

Teiseks tasuta teoseks on Ubisofti madistamismäng For Honor, mis paneb omavahel mõõtu võtma viikingid, samuraid ja rüütlid. Tomas kirjutas oma arvustuses teose kohta järgnevalt: „For Honor on mäng, milles on palju head – selle väljanägemine, selle uuenduslik meelsus ja selle kohatine sügavus. Mäng, mida mängin kindlasti veel edasi.“ Ta küll ei teinud seda, aga see ei tähendaks, et üllitist ei tasuks ilma rahata alla laadida! Ja kui mäng end ammendab, tasuks pilk peale visata Netflixis ilmunud dokumentaalile, mis kirjeldab, kuidas mäng ilmavalgust nägi.

Huvitav, kas kumbki teostest omab ka võimalust mängusalvetusi pilve laadida?