fbpx

Eellaadimine ehk „preload“ on (eelkõige) PC-mängude seas muutunud juba tavafunktsiooniks  – võimalus teos alla laadida enne ametlikku väljalaskmist annab isegi aeglase netikiirusega mängijale võimaluse hakata üllitise kallal nokitsema nii pea, kui kell kukub. Kes aga lootis sama teha varsti ilmuva Borderlands 3-ga, siis meil on kahjuks kurvad uudised…

Nagu me kõik teame, on Gearboxi uusim tulistamismärul esimesed pool aastat Epic Gamesi poe eksklusiiv. See poleks aga EGS, kui sellelt ei puuduks mõni funktsioon, mida nähakse tavapärasena, ning nii ongi just eellaadimisega. Hiljuti küsiti Epicu tegevjuhilt Tim Sweeneylt selle kohta Twitteri vahendusel ning vastuseks saadi, et kahjuks saab Borderlands 3 alla laadida alles siis, kui mäng ametlikult väljas.

Sweeney selgitas, et kuigi EGS võimaldab eellaadimist, pole see hetkel veel piisavalt heas seisundis, et töötada sääraste suurejooneliste teostega nagu on Borderlands 3. Konsooliversioonidel on antud funktsioon aga täiesti olemas. Seega, kes mängib PC peal ja internet pole kõige parem, tuleb lihtsalt kannatlik olla ja loota, et sõpradel pole allalaadimiskiirus väga palju parem. Samuti peab hoidma pöialt, et Epicu serverid suudavad väljalaskmise ajal stabiilsed olla.

Sweeney jutust võib eeldada, et eellaadimised jõuavad Epic Games Store’i siiski üsna pea. Mida varem, seda parem! Samas, ehk peaks enne poodi ühe ostukorvi lisama…?

Allikas: Gamespot