fbpx

Peale videomängude on minu südames väga oluline koht ka muusikal. Olen varemgi kirjutanud erinevatest helipaladest ning nüüd on mul jällegi põhjust seda teha. Poets of the Fall, üks minu ja ka kohaliku Yakuza eksperdi lemmikbändidest, on taaskord käed löönud Remedy Entertainmentiga!

Remedy loovjuht Sam Lake(Sami Järvi) ja Poets of the Falli laulja Marko Saaresto on pikki aastaid head sõbrad olnud, isegi enne loomingulist koostööd. Nende esimene kollaboratsioon oli „Late Goodbye“ – laul, millest sai nii Max Payne 2: The Fall of Max Payne’i peameloodia kui ka tiitrilaul. Järgmisena ilmus Soome rokkbänd Alan Wake’is, kus kõlas nende laul „War“. Samuti astusid nad üles mängusisese, Old Gods of Asgard nime kandva bändina. Peale pikemat pausi saavad vanad tuttavad taas kokku.

Ülaloleva video tagataustal on kuulda ühte Poetsi laulu, mis ilmutab end ka Remedy uusimas mängus, Control. „My Dark Disquiet“ pole aga bändi ainus looming, mis teosesse jõuab. Hetkel ei reeda kumbki mees, mis kardinate taga täpselt toimub, see-eest lubati, et tuleb midagi ennekuulmatut.

Isegi, kui too lahendus ei tule nii unikaalne kui härra Max Payne isiklikult lubab, ootan ikkagi särasilmselt nende meeste koostöö vilju!