fbpx

Borderlands 3 on ilmunud ning vähemalt minu jaoks on tegemist pisut vastakaid emotsioone tekitava mänguga. Probleemide käes vaevlevad ka PC kasutajad, ent nende mured on seotud tehniliste aspektidega ning oma pahameelest antakse teada Steami foorumites. On ainult üks probleem – Borderlands 3 on Epic Gamesi poe eksklusiiv.

Nagu me teame, pole Epic Gamesi veebipoel ei foorumeid ega kasutajate hindeid. Seetõttu peavad arvutimängurid kurtmas käima teistel platvormidel. Olgugi, et valik on eeskujulik – Reddit, Twitter, Gearboxi enda foorumid – on paljud trotsi mõttes suundunud just seitse aastat vana Borderlands 2 Steami foorumisse. Oma tagasihoidlikest süsteeminõuetest vaatamata kogetakse kaadrisageduse langust ning katkendlikkust.

https://www.youtube.com/watch?v=d9Gu1PspA3Y

Tegemist ei ole esimese korraga, mil Borderlands 3 Steami lehtedel Borderlands 2 populaarsust tõstab. Peale seda, kui avaldati eksklusiivleping Epic Gamesiga, hakati seeria eelnevaid, Steamis leiduvaid teoseid „pommitama“ negatiivsete arvustustega. Osaliselt tänu sellele otsustas Valve lõpuks ometi lisada filtri, mis sõeluks välja need negatiivsed arvustused, mille ainsaks motivatsiooniks on tusk. Randy Pitchfordile tegi aga PC-kasutajate torisemine toona vaid meelehead.

Samuti teeb Randyle meelehead ka teadmine, et väidetavalt on Borderlands 3 PC-versiooni avalöök olnud umbes kaks korda edukam kui seda oli Borderlands 2 oma. Sarnane saatus tabas ka Metro seeriat.

Allikas: Polygon