fbpx

Kuigi lootsin vastupidist, on 2019. aasta suurepärastest videomängudest pungil. Mis veelgi hullem (või parem, olenevalt vaatevinklist) – uue aastanumbri saabumiseni on jäänud veel neli pikka kuud ning paljud mängud on alles ilmumas. Üheks neist Obsidiani falloutnewvegaslik rollikas-tulistamismäng The Outer Worlds, mis sai hiljuti verivärske treileri.

Treiler on piisavalt muhe ja humoorikas (kuigi kohati kaldutakse Borderlandsi valda) ning tutvustab teose keskmes paiknevat Halcyoni kolooniat ja sealseid erinevaid asupaikasid. Muuhulgas lubatakse mängijale, et töökoht ja elamispaik on Halcyonil garanteeritud, ent vaid inimesed, kes lepingu all peenikest teksti loevad, teavad, et tegelikkuses pole isegi garantiid garanteeritud!

The Outer Worlds peaks pakkuma mängijale vähemalt 40 tunni jagu tegevust. Teos jõuab meieni juba käesoleva aasta 25. oktoobril ning lisaks tavapärastele platvormidele – PC, PlayStation 4 ja Xbox One – surutakse muljetavaldav mäng ka Nintendo Switchi mõõtudesse.