fbpx

Ootamine lõppes täna õhtul ning ZA/UM-i debüütmäng Disco Elysium veeres rambivalguse kätte. Ilmekamalt vast ei saagi öelda, sest näiteks Steamis on kõik pilgud justnimelt tollele arvutimängule suunatud.

Loetud minutitega rebis Disco Elysium end juhtima mitmes poe edetabelis ning hakkas ringe tegema ka esilehel asuvas soovituste karusellis. Kirjutamise hetkel on teos endiselt seal, ent kui peaks juhtuma, et mõni teine virtuaalne teos eestlaste eesvedamisel sündinud detektiivirollika troonilt tõukab, oleme kõnealuse situatsiooni ka pildina talletanud.

Samuti on mäng vallutanud ka Steami uute tulijate (New and Trending) ja bestsellerite (Top selling) edetabelid (viimasesse on pugenud, veidral kombel, ka värskelt väljakuulutatud ja varajases ligipääsus ilmunud Postal 4: No Regerts…).

Mäng on saadaval a GOG.com poes. Poolakate veebipoes kehtib hetkel ka pakkumine, mille raames saab iga Disco Elysiumi ostnud kasutaja tasuta kaasa ka säärase teose nagu UnderRail. Pakkumine kehtib kuni 22. oktoobrini.

Isomeetriline müsteerium on seni kõikidele väga hea mulje jätnud. Meie esmamulje tituleeris Disco Elysiumi kirkaimaks täheks kodumaise mängutööstuse taevas. PC Gameri ajakirjanikud ennustasid teosele aga lausa Aasta Mängu tiitlit. ZA/UM kiikab juba aga tuleviku poole ning mõlgutab mõtteid potentsiaalsest järjeosast.

Vaata ka, kuidas üritame Disco Elysiumi maailmas hakkama saada, kui meie intelligents on madal, ent musklid suured: