fbpx

Pärast kuulujutte ja lekkeid, otsustas Capcom lõpuks kinnitada Resident Evil 3 uusversiooni 10. detsembri State of Play otseülekande ajal. Kuigi antud teade oli vaid aja küsimus ning isegi kaanepilt oli juba teada, anti mängijatele midagi, et veelgi rohkem elevust tekitada – verivärske treiler.

Teose peategelaseks on S.T.A.R.S. politseirühma liige Jill Valentine, kes, olles üle elanud esimese mängu sündmused, on lükatud veelgi suurema õuduse keskele. Zombisid täis mõisast on nüüd saanud zombisid täis linn ning Jill peab leidma väljapääsu, koos Umbrella poolt saadetud U.B.C.S. tiimiga, mille eesotsas on Carlos Oliveira. Muidugi ei saa see olema lihtne tänu ühele suurele monstrumile (keda treiler siiski hoidis saladuskatte all), kes tahab, et S.T.A.R.S. liikmed linnast elusana ei lahku.

Treileris anti edasi ka infot, mis polnud narratiiviga seotud, nagu näiteks fakt, et vastuoluline Resident Evil: Resistence saab olema vaid RE3’e mitmikmängulaad. Lisaks treilerile pandi üles ka video, kus mängu loojad räägivad natukene üllitisest, kinnitades kolmanda isiku vaadet, mis tänu treilerile oli paljudele kahtluse all. Teos tundub olevat igatpidi võimas ning nii hea meel on näha üht oma lemmik Resident Evileid uues kuues.

Resident Evil 3 uusversioon saab olema mängitav PS4, Xbox One’il ja PC-l ning jõuab meieni juba üsna pea – tulevase aasta 3. aprillil.