fbpx

The Evil Within 2 on ülihea mäng. Ta polnud kõigest minu lemmik õudusmäng eelmisel aastal, aga ka üks viimaste aastate parimaid ellujäämisõudukaid üldse! Olles teost läbinud 3 korda (isegi suutes ületada mängu ülikeerulise, kuid geniaalse Classic raskusastme) ei ole kahjuks paljut, mis mind Unioni väikelinna tagasi kutsuks. Tango Gameworks on aga kindlustanud, et ma nii kergesti The Evil Within 2 haardest ei pääse.

Mõned päevad pärast mängu väljalaskmist avastati PC-versioonis mängitav üksikisikuvaade, milleni sai pääseda läbi konsoolikäskluste. Nüüd on aga võimalik STEMi-sisest elavat põrgut läbi peategelase Sebastiani silmade ka täiesti ametlikult kogeda. Tango Gameworks kirjutas, et nad kuulsid mängukommuuni huvi üksikisikuvaate vastu, mistõttu nad rafineerisid seda esialgu eksperimentaalset mängulaadi ning lisasid ta uuendusega mängu. Seda on võimalik ükskõik millal mängusisesest menüüst sisse ja välja lülitada.

Üksikisikuvaade on ka nüüd proovitav mängu demos ning kui too tükk on muljetavaldav, on terve mäng müügil poole hinnaga nii Steamis, Xbox Live’is kui ka PSN-is kuni 19. veebruarini.

Isiklikult olen ma kõnealuse uudise üle väga elevil ning arvatavasti naasen Unionisse üsna pea, neljandaks seikluseks. Mängu produtsent Shinsaku Ohara ütles, et uus mängulaad lubab mängijatel kogeda kõike uues perspektiivis, lubades neil imetleda, kui detailne nende loodud maailm tõesti on. Just see element köidab mind nii väga, kuna The Evil Within 2 graafika oli fantastiline. Paljudes mängudes võib selline mängulaad graafikamootori nõrkusi välja tuua, kuid siinkohal arvan ma, et kogemus muutub visuaalselt ilusamaks, kuid samal ajal kordades õudsemaks.

Nii et kui Sind, armas lugeja, jättis möödunud Valentinipäev väga üksikuks ja kurvaks, siis ole mureta – The Evil Within 2 üksikisikuvaade on toonud mängu sammu võrra lähemale kohtingusimulaatorile, kus saab ülaloleval pildil kujutatud iluduse võluvat naeratust otse ja ligidalt imetleda.

Allikas: Bethesda