fbpx

Rainbow Six Siege on oma kolmandat aastat väga edukalt alustanud – tehti vajalikke muudatusi baasmänguga ning lasti välja uus mängulaad ja kaks uut tegelast. Need operaatorid aga ei jää viimaseks, kuna Ubisoftil on plaanis Rainbow meeskonda veel 6 uut sõdurit lisada. Arukad Redditi kasutajad on juba esimesest paarist videoid leidnud.

Kaks lekkinud operaatorit on pärit Itaaliast ning nende nimedeks on Alibi ja Maestro (jah, just nagu need McDonald’si burgerid). Need nimed ei pruugi aga lõplikeks jääda, kuna logode peal on kirjas, et tegemist on vaid kohatäidetega. Nad kuuluvad Itaalia GIS ehk siis Gruppo de Intervento Speciale eriüksusesse. Väga palju muud antud tegelaste kohta pole teada.

Redditi kasutajad spekuleerivad, et Alibi erivõime võiks olla kuidagi seotud hologrammidega, mida too võib kasutada, et vastased segadusse ajada. Maestro kohta on raske öelda, aga vaadates tema mundrit, siis arvatavasti kergejalgne hiilija ta just ei ole. Kuna eelmised kaks operaatorit olid ründemeeskonnas, siis võib ka arvata, et Itaalia duo (ehk siis itaalia keeles „duo Italiano“) pannakse kaitsemeeskonda, et mõlemas tiimis oleks võrdne hulk karaktereid. Täpsem info uute tegelaste kohta peaks selguma juba tulevastel nädalatel.

Aga Ubisoft – kuna on lubatud lisada Rainbow Six Siege’i tegelasi Itaaliast, Venemaalt, Prantsusmaalt, Marokost, USA-st ja Suurbritanniast, siis miks ka mitte kaalutleda Eesti operaatoreid?

Tegelege sellega, eksole? Grazie!

Allikas: PC Gamer