fbpx

Kas keegi veel mäletab Diablo Immortal väljakuulutamist? Tean, tean – väga raske on kõikide suurfirmade apsakatel järge pidada, eriti pärast katastroofilist Fallout 76. Ei tasu aga unustada, et Blizzard on sel aastal ka möödalaskmisi teinud ning tundub, et Diablo fännid ei ole ainsad, keda nad vihale on ajanud.

Samamoodi küsiks ma, kas keegi veel mäletab Heroes of the Stormi? Tundub, et Blizzard oletas eitavat vastust, sest just hiljuti teatasid nad, et lõpetavad antud mängu profiskeene toetamise. Heroes Gold Championship liiga oli miski, millega tegeles üüratu hulk inimesi, kes nüüd on oma viha Blizzardi vastu avalikuks teinud – mängijad, nende treenerid ja kommentaatorid on vihased, et teade tuli nii hilja, muutes kõik ettevalmistused järgmiseks hooajaks täiesti tühjaks tööks.

Viha väljendati, kasutades vägagi värvikat keelt, mida ise kordama ei hakka. Ütleme nii, et on arusaadav, miks inimesed on kurjad – jutt pole kõigest nende kirglikust hobist, aga ka elukutsest ja karjäärist. Segadust lisab veel asjaolu, et paljud profid olevat saanud töötajatelt Blizzconi ajal kinnitust, et profiliiga jätkub järgmisel aastal. Mis toetuse lõpetamise põhjustas – kas Activision või Blizzardi uus tegevjuht – on veel teadmata.

Heroes of the Storm oli MOBA, mis ei jõudnud kunagi samadesse kõrgustesse kui League of Legends või Dota 2, aga millel siiski oli oma lojaalne järgijaskond. Kõige kurvem on asjaolu, et arendustiimi liikmed leidsid, et 2018 oli mängu ja profiliiga jaoks üks parimaid ning nende põnevad tulevikuplaanid läksid luhta.

Ole ettevaatlik oma otsustega, Blizzard… Viimaks jõuab sinu maine Bethesda omale järgi.

Allikas: PC Gamer