fbpx

Mulluse E3 ajal jõudis meieni pommuudis, et Yakuza 0 tuleb PC peale. Kuna aga seltsis segasem, jõuab Steami ka tema järjelugu/esimese peatüki uusversioon Yakuza Kiwami.

SEGA oli juba mõnda aega teose peatset tulekut uuele platvormile vaikselt vihjanud. Suurim õrritaja oli Steami postitatud gif mänguseeria armastatud ühesilmsest maniakist Goro Majimast, mille viimasel kaadril oli kirjas kuupäev – 19. veebruar. Nüüd sai too kuupäev kinnituse uhiuue treileriga.

Just nagu Ryu ga Gotoku stuudio PC debüütteos, nii lubab ka Kiwami 4K resolutsioone ning lahtilukustatud kaadrisagedust mängitavuses JA vaheklippides. Samuti saavad eeltellijad endale igasugust lisakraami ja 10% sooduka. Lähemalt saab lugeda mängu Steami lehelt. Kuigi Yakuza 0-l oli arvuti peal omad murekohad, on arendajad loodetavasti oma vigadest õppinud.

Olgugi, et Kiwami on seeria laiemas plaanis suhteliselt paljude probleemidega sissekanne, tekitab too arvutiversioon minus palju elevust. Yakuza ja modifikatsioonid – ilusamat paari on raske leida.

Allikas: Gematsu

Steamis rahakott tühi? Appi tõttab PUNKTID.EE