fbpx

Üks eelmise aasta parimaid märuleid jõuab ka PC peale! Arvutile jõudsid mullu Yakuza 0 ja Kiwami ning seeria võidukäik uhiuuel platvormil jätkub, sest teise peatüki ekstreemne uusversioon, Yakuza Kiwami 2 tuleb Steami juba vähem kui kuu pärast.

Just nagu esimese Kiwamiga, õrritas SEGA mängijaid, muutes oma Steami lehe profiilipildi seeria kurikuulsa maniaki Majima silmaklapiks. Nüüd sai kõik aga kinnitatud uhiuue treileriga.

Arvutiversioon lubab mängijatel kogeda eepilist lahingut kahe Jaapani allilma legendi vahel ning seda 4K resolutsiooniga ja lahtilukustatud kaadrisagedusega. See viimane on eriti elevust tekitav faktor, kuna originaalselt jooksis teos 30 kaadrit sekundis. PC peal on seega võimalik näha uue Dragon mängumootori tõelist võimet. Steamis on võimalik mängu juba eeltellida ning kaasa tuleb ka igasugust nodi, olgu selleks unikaalsed relvad, kostüümid või tegelased Clean Creator minimängus.

Yakuza Kiwami 2 jõuab meieni juba 9. mail ning isiklikult ei suuda elevust tagasi hoida. Tegemist oli ühe parima osaga pikas seerias ning näha Dragon mootori imelisi visuaale lahtilukustatud kaadrisagedusega saab olema võimas!

Allikas: Gematsu