fbpx

Tundub, et meie polnud ainukesed, kellele PlayStation Plus juulikuu pakkumine südant kiiremini tukslema ei pannud. Pro Evolution Soccer 2019 ja Horizon Chase Turbo ei tundu olevat piisavalt sütitav kooslus ning nii ongi Sony otsustanud, et kokku need ei sobi ning üks peab nimistust väljuma.

Ohvriks langes vutimäng Pro Evolution Soccer 2019 ning selle vahetab välja David Cage’i mullune loopõhine seiklusmäng Detroit Become Human. Olgugi, et teos ei pruugi olla niivõrd kõrgel tasemel, nagu selle autor ise arvab, ent vaieldamatult on tegu mitmekülgse üllitisega, mis peaks pakkuma kordades rohkem variatsiooni, kui teada-tuntud jalgpall. Täpsemalt rõõmustatakse PS Plusi omanike Detroit: Become Human Digital Deluxe Editioniga, mis kõigi eelduste kohaselt peaks sisaldama… ka Heavy Raini PS4 versiooni! Seega saame juulikuus kahe mängu asemel kolm.

Aastaid vaid PlayStationile eksklusiivteoseid vorpinud Quantic Dream otsustas aasta alguses, et toob oma mängud ka teistele platvormidele. Alustati PC-ga, millele on juba jõudnud detektiivimäng Heavy Rain (mille demole ka Andri pilgu peale viskas). Peagi jõuavad (esialgu vaid küll Epic Gamesi poodi) ka Beyond: Two Souls (22. juuli) ning eelnimetatud Detroit Become Human (2019. aasta jooksul). Viimase süsteeminõuded on siiski juba väljas, seega on veel aega oma riistvara sättida!

Allikas: PlayStation